Az Amphora Tandoors használata
Báránylapocka, kacsacsászár, báránygerinc és zöldségek sütése az Amphora Tandoors kemencékben.








Hússütés kemencébe lógatással, faparázs felett
Ősi, autentikus ételkészítési eszköz és eljárás, amely a Kaukázusban és Közép-Ázsiában elterjedt. A tandori-kemencében fából tüzet rakunk, és amikor az teljesen leégett, nyársakat, húsokat lógatunk a tiszta parázs fölé. A húsok a légáramlás teljes elzárásával sülnek meg a kemencében, nagy hatékonysággal, és példátlanul kellemes ízprofillal.










Lógatva sütött nyársak, faparázs felett
A tandori-kemencében fából tüzet rakunk, és amikor az teljesen leégett, nyársakat lógatunk a tiszta parázs fölé. A húsok a légáramlás teljes elzárásával sülnek meg a kemencében, nagy hatékonysággal, és példátlanul kellemes ízprofillal.