SunCity BBQ Balu Rub
A SunCity BBQ Szeged csapata az európai verseny-BBQ egyik élgárdája, sokszoros Grand Champion alakulat. Kevésbé ismert tény róluk, hogy komoly fűszergyártói tapasztalattal és háttérrel rendelkeznek. Első fűszersorozatuk lakossági és vendéglátós BBQ-sütőembereknek egyaránt ajánlott.
A Balu Rub névadója Kondákor Bálint, alias Balu, a Team Nyárspolgár BBQ oszlopos tagja. Ez a fűszerkeverék kifejezetten az ő részére került megkomponálásra, szegysütéseihez. A Balu Rub egy elsősorban marhahúshoz kifejlesztett prémium fűszerkeverék! Emellett szárnyasok sütéséhez is sokoldalúan alkalmazható. A SunCity termékvonalból az egyetlen, amely kis mennyiségben ízfokozót is tartalmaz, az amerikai verseny-BBQ rubok mintájára.
Kifejezetten alacsony hőfokon történő sütéshez (100-130°C) került kifejlesztésre. Magas hőfokon történő sütéshez, direkt grillezéshez cukortartalma miatt nem javallott.
A 280 és 580 grammos a szóródobozos verzió, a 250 és 1000 grammos kiszerelés tasakos.
Nettó tömeg: | 250 / 280 / 580/ 1000 g |
Származási hely: | Magyarország |
Összetevők: | tengeri só, barnacukor (Dry Demerara), roppantott feketebors, őrölt mustármag, őrölt koriander, fűszerek, ízfokozó: nátrium-glutamát(1%) |
Enyhén csípős összhatású. |

A Balu Rub eredete
A Balu Rub névadója Kondákor Bálint, alias Balu, a Team Nyárspolgár BBQ oszlopos tagja. Ez a fűszerkeverék kifejezetten az ő részére került megkomponálásra, szegysütéseihez.