Bbq kurzus bbq szeminarium 1920

BBQ-kurzus


Optimistán várjuk az őszt, így hosszabb szünet után néhány hétvégét kijelöltünk BBQ-alapkurzusra és nyárson sütés & plov-szemináriumra is, mindezt október folyamán. Jelenleg nincsenek érvényben korlátozó intézkedések. Ha a kurzusok indulásáig mégis új szabályozó határozat születik, kérjük ezek figyelembe vételét, illetve ezzel kapcsolatban folyamatos tájékoztatást adunk.

A jelentkezéseket továbbra is várjuk, fogadjuk, rögzítjük, és küldjük az elérhető időpontokat. Mindenkitől türelmet kérünk, mert a jelentkezések száma a többszöröse a kapacitásunknak!

Az alábbi három témakörben szervezünk oktatást:

  • BBQ-alapkurzus kezdőknek (2021. október folyamán)
  • Nyárson sütés és piláfkurzus (2021. november eleje)
  • Haladó BBQ Oktatás (egyedi időpontok, vendéglátós ügyfeleknek)

01 – BBQ-alapkurzus

Ahogy a neve is elárulja, kurzusunkat kezdő barbecue-soknak ajánljuk, az alapok elsajátításáért, a barbecue-zás alapvető fundamentumainak megismeréséért.

02 – Nyárson sütés és piláfkurzus

A szeminárium célja, hogy betekintést adjon az üzbég konyha alapjaiba, és részletesen bemutassa, átadja a közép-ázsiai konyha emblematikus ételének, a plovnak az elkészítését. A plov, azaz üzbég piláf egy összetett, nagyon sok szépséget és mélységet hordozó ételkülönlegesség. Elkészítése türelmet, technikai ismereteket igényel.

A piláfok mellett 3-4 féle nyárs elkészítése (kacsacsászár, bárányflódni, báránygerinc-nyárs kemencében)!

03 – Haladó BBQ-oktatás

Speciális, haladó kurzus, amely elsősorban vendéglátósoknak ajánlott. A kurzus igény szerint külső helyszínen, a Megrendelő egységében is történhet.

Érdeklődés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Részletes tematikával, információkkal válaszolunk.

2021. október-november

Megrendeléseket itt fogadunk.