Bbq kurzus bbq szeminarium 1920

BBQ-kurzus


A 2022-es szezonban a BBQ-Alapkurzusok március elején indulnak, a Plov Szemináriumokra pedig áprilisban kerül sor.

A jelentkezéseket továbbra is várjuk, fogadjuk, rögzítjük, és várhatóan 2022. február elején küldjük az elérhető időpontokat.

Az alábbi három témakörben szervezünk oktatást:

  • BBQ-alapkurzus kezdőknek (2022. március-április)
  • Plov Szeminárium (2022. április-május)
  • Haladó BBQ Oktatás (egyedi időpontok, elsősorban vendéglátós ügyfeleknek)

01 – BBQ-alapkurzus

Ahogy a neve is elárulja, kurzusunkat kezdő barbecue-soknak ajánljuk, az alapok elsajátításáért, a barbecue-zás alapvető fundamentumainak megismeréséért.

02 – Plov Szeminárium

A szeminárium célja, hogy betekintést adjon az üzbég konyha alapjaiba, és részletesen bemutassa, átadja a közép-ázsiai konyha emblematikus ételének, a plovnak az elkészítését. A plov, azaz üzbég piláf egy összetett, nagyon sok szépséget és mélységet hordozó ételkülönlegesség. Elkészítése türelmet, technikai ismereteket igényel.

A piláfok mellett 3-4 féle nyárs elkészítése (kacsacsászár, bárányflódni, báránygerinc-nyárs kemencében)!

03 – Haladó BBQ-oktatás

Speciális, haladó kurzus, amely elsősorban vendéglátósoknak ajánlott. A kurzus igény szerint külső helyszínen, a Megrendelő egységében is történhet.

Érdeklődés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Részletes tematikával, információkkal válaszolunk.

2021. október-november

Megrendeléseket itt fogadunk.