Bbq kurzus bbq szeminarium 013 ok

BBQ-kurzus


Legközelebb 2020. szeptemberében tervezünk tanfolyamokat szervezni. Mindez függ a koronavírus-járványügyi helyzettől is, annak egy esetleges második hullámától. Bízunk abban, hogy már szeptember elején lesznek elérhető időpontok, ezeket augusztusban tudjuk közreadni. A jelentkezéseket továbbra is várjuk, fogadjuk, rögzítjük. Amint módunkban áll időpontokkal szolgálni, jelezzük a jelentkezők felé.

Az alábbi három témakörben szervezünk oktatást:

  • BBQ-alapkurzus kezdőknek
  • Plov-szeminárium
  • Haladó BBQ Oktatás (egyedi időpontok, vendéglátós ügyfeleknek, a nyár folyamán is!)

01 – BBQ-alapkurzus

Ahogy a neve is elárulja, kurzusunkat kezdő barbecue-soknak ajánljuk, az alapok elsajátításáért, a barbecue-zás alapvető fundamentumainak megismeréséért.

02 – Plov-szeminárium

A szeminárium célja, hogy betekintést adjon az üzbég konyha alapjaiba, és részletesen bemutassa, átadja a közép-ázsiai konyha emblematikus ételének, a plovnak az elkészítését. A plov, azaz üzbég piláf egy összetett, nagyon sok szépséget és mélységet hordozó ételkülönlegesség. Elkészítése türelmet, technikai ismereteket igényel.

03 – Haladó BBQ-oktatás

Speciális, haladó kurzus, amely elsősorban vendéglátósoknak ajánlott. A kurzus igény szerint külső helyszínen, a Megrendelő egységében is történhet.

Érdeklődés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Részletes tematikával, információkkal válaszolunk.

2020. március-május

Megrendeléseket itt fogadunk.