Bbq kurzus bbq szeminarium 1920

BBQ-kurzus


Őszi kurzusainkat 2022. október-november során tartjuk meg.

Az érdeklődéseket az oldal alján található ikonra kattintva, egy rövid regisztráció kitöltése után fogadjuk. Az aktuálisan elérhető időpontokat minden érdeklődőnek elküldjük.

Az alábbi témakörökben szervezünk oktatást:

  • BBQ-alapkurzus kezdőknek (Az őszi időpontok beteltek! Aki most jelentkezik, azt az elsők között értesítjük a 2023. tavaszi időpontokról.)
  • Organikus BBQ Szeminárium (ÚJ!) (2022. október-november)
  • Plov Szeminárium (2022. november)
  • Vendéglátós BBQ-oktatás (egyedi időpontok, jellemzően ügyfélhelyszínen)

01 – BBQ-alapkurzus

Ahogy a neve is elárulja, kurzusunkat kezdő barbecue-soknak ajánljuk, az alapok elsajátításáért, a barbecue-zás alapvető fundamentumainak megismeréséért. (Új időpontok legközelebb 2023. tavaszán!)

02 – Organikus BBQ Szeminárium (ÚJ!)

Középhaladók és haladók figyelmébe ajánljuk. A szeminárium során csak tisztán fatüzeléses eszközökkel dolgozunk.

03 – Plov Szeminárium

A szeminárium célja, hogy betekintést adjon az üzbég konyha alapjaiba, és részletesen bemutassa, átadja a közép-ázsiai konyha emblematikus ételének, a plovnak az elkészítését. A piláfok mellett többféle nyárs elkészítési módját is bemutatjuk.

04 – Vendéglátós BBQ-oktatás

Kifejezetten éttermeknek, BBQ-vendéglátóhelyeknek ajánlott. Az oktatás jellemzően külső helyszínen, a Megrendelő egységében történik, egyedi megállapodás keretében.

Érdeklődés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Részletes tematikával, információkkal válaszolunk.

2022. szeptember-november

Megrendeléseket itt fogadunk.