Bbq kurzus bbq szeminarium 013 ok

BBQ-kurzus


Legközelebb 2021. május-júniusában tervezünk tanfolyamokat szervezni. Mindez függ a koronavírus-járványügyi helyzettől is, az ún. harmadik hullám lecsengésétől, az éttermek szabadtéri nyitásával egyidejűleg!

Bízunk abban, hogy már áprlis folyamán lesznek elérhető időpontok. A jelentkezéseket továbbra is várjuk, fogadjuk, rögzítjük. Amint módunkban áll időpontokkal szolgálni, jelezzük a jelentkezők felé.

Az alábbi három témakörben szervezünk oktatást:

  • BBQ-alapkurzus kezdőknek
  • Nyárson sütés és piláfkurzus
  • Haladó BBQ Oktatás (egyedi időpontok, vendéglátós ügyfeleknek, a tél folyamán is!)

01 – BBQ-alapkurzus

Ahogy a neve is elárulja, kurzusunkat kezdő barbecue-soknak ajánljuk, az alapok elsajátításáért, a barbecue-zás alapvető fundamentumainak megismeréséért.

02 – Nyárson sütés és piláfkurzus

A szeminárium célja, hogy betekintést adjon az üzbég konyha alapjaiba, és részletesen bemutassa, átadja a közép-ázsiai konyha emblematikus ételének, a plovnak az elkészítését. A plov, azaz üzbég piláf egy összetett, nagyon sok szépséget és mélységet hordozó ételkülönlegesség. Elkészítése türelmet, technikai ismereteket igényel.

A piláfok mellett 3-4 féle nyárs elkészítése (kacsacsászár, bárányflódni, báránygerinc-nyárs kemencében)!

03 – Haladó BBQ-oktatás

Speciális, haladó kurzus, amely elsősorban vendéglátósoknak ajánlott. A kurzus igény szerint külső helyszínen, a Megrendelő egységében is történhet.

Érdeklődés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Részletes tematikával, információkkal válaszolunk.

2021. március-május

Megrendeléseket itt fogadunk.