Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
A BBQ Pillérei
60.000 Ft
Menny.:db

A BBQ Pillérei

Időpont
október 27. vasárnap
60.000 Ft
Menny.:db

A belépőjegyeket GLS-el küldjük ki ami levásárolható vouchert is tartalmaz. Sütő vásárlása esetén 20.000 Ft egyéb termék vásárlása esetén 10.000 Ft váltható be. (Minimális vásárlási érték 20.000 Ft).

Az összes őszi-téli szemináriumunkra vasárnap kerül sor, 12:00-18:30 között.

A BBQ Pillérei szemináriumunkat kezdő barbecue-soknak ajánljuk, az alapok elsajátításáért, a barbecue-zás alapvető fundamentumainak megismeréséért. A nap során komplex tudáscsomagot és élményeket adunk át, törekedve arra, hogy széles panorámaképet nyerjenek az amerikai stílusú BBQ iránt érdeklődő résztvevők.

  • 6 órás időtartam
  • minimum 6 különböző, kimagasló BBQ-fogás bemutatása, elkészítése
  • Oktatás az őszi-téli hónapokra, amelyet kis létszámmal is megtartunk

Feldolgozott témakörök:

  • marhaszegy
  • marhaoldalas
  • sertésoldalas
  • borjúpofa
  • császárhús
  • csirke

Előkészítés, fűszerezés, sütési metódusok és sütőtípusok, csomagolás, pihentetés.

FIGYELEM: a BBQ-alapkurzus demonstrációs jellegű, azaz a húsok előkészítését, sütését és a sütők kezelését az előadók végzik. Célunk, hogy széles technikai repertoárt mutassunk be, és stabil referenciasütéseket adjunk át a résztvevőknek.

Érdeklődés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Részletes tematikával, információkkal válaszolunk.

Várható szállítás: 2024. október 10.
Elérhetőség: Raktáron

Részletek

RÉSZTVEVŐI VÉLEMÉNYEK

Rengeteg pozitív résztvevői visszajelzés olvasható a Google-on: Google/ BBQ Expedition, ezt beütve a keresőbe lehet eljutni a Google oldalunkra. Néhány vélemény:

„BBQ fellegvár, profi rendszerek, csodálatos ízek! Máriusz óriási tapasztalatát önzetlenül osztotta meg!”

„Tökéletes élmény volt a BBQ kurzus, profi, lényegre törő előadással és helyszíni bemutatóval.”

„Ez nagyon cool! Óriási élmény! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Máriusz köszönöm a tanítást és a tapasztalataid megosztását. Olyan volt, mint a YouTube videói, de tudsz kérdezni!”

„Bátran merem ajánlani a Máriusz vezette tanfolyamot, élménynapot, nevezzem bárminek is, eszméletlen tapasztalat és impulzus volt számunkra. Azt vettem észre, hogy végig lekötötte a figyelmemet. Kíváncsian álltam a kurzus előtt, vajon milyen lesz, de az első 4 percben, ha volt is kétségem, füstté vált :)”

„Profi szakember, profi szmókerek egy hatalmas élmény! Nagyon jól éreztem magam a BBQ alapkurzuson, köszönöm!”

„Hatalmas élmény volt a kurzus. Eddig is érdekelt a téma, de még jobban "megfertőződtem".”

„Nagyon informatív és gyakorlatias kurzuson vettem részt, mindenkinek ajánlom, aki érdeklődik a BBQ alapjai iránt.”

„Rendkívül tapasztalt és segítőkészek! A BBQ kurzus felejthetetlen élmény volt.”

„Eszméletlenül jó volt a BBQ kurzus amit Máriusz tartott!”

„Kitűnő szakmai felkészültség, részletes interaktív oktatás, 5*+++ csak ajánlani tudom”

BBQ-ALAPKURZUS beszámoló

A BBQ-alapkurzus menete, részletes blogposztban bemutatva: itt olvasható.

INTENZÍV ÉS INTERAKTÍV TEMATIKA

A kurzus vezető instruktora Adorjányi Máriusz/ Nyárspolgár BBQ, aki a sütési műveletek többségét végrehajtja, de végig a hallgatók bevonásával, teljes rálátást nyújtva a technikákra.

A kurzus mindvégig interaktív jellegű, folyamatos kérdésfeltevésre, párbeszédre lehetőséget adva. Célunk, hogy mindenki úgy menjen haza, hogy lehetőleg minden előzetes kérdésére választ kapjon!

A kurzus fő elméleti pillérjei:

  • A barbecue-sütések felépítése
  • A fűszerezés alapjai
  • A bark jelentősége, az optimális bark felépítése
  • A csomagolás jelentősége, technikái
  • A pihentetés alapjai
  • Barbecue a vendéglátásban
  • Barbecue-fogások felépítése, alapanyag-beszerzés
  • Sütőhasználat: begyújtás, hőmenedzsment, tisztítás, karbantartás
  • Sütési technikák