Részletek
RÉSZTVEVŐI VÉLEMÉNYEK
Rengeteg pozitív résztvevői visszajelzés olvasható a Google-on: Google/ BBQ Expedition, ezt beütve a keresőbe lehet eljutni a Google oldalunkra. Néhány vélemény:
„BBQ fellegvár, profi rendszerek, csodálatos ízek! Máriusz óriási tapasztalatát önzetlenül osztotta meg!”
„Tökéletes élmény volt a BBQ kurzus, profi, lényegre törő előadással és helyszíni bemutatóval.”
„Ez nagyon cool! Óriási élmény! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Máriusz köszönöm a tanítást és a tapasztalataid megosztását. Olyan volt, mint a YouTube videói, de tudsz kérdezni!”
„Bátran merem ajánlani a Máriusz vezette tanfolyamot, élménynapot, nevezzem bárminek is, eszméletlen tapasztalat és impulzus volt számunkra. Azt vettem észre, hogy végig lekötötte a figyelmemet. Kíváncsian álltam a kurzus előtt, vajon milyen lesz, de az első 4 percben, ha volt is kétségem, füstté vált :)”
„Profi szakember, profi szmókerek egy hatalmas élmény! Nagyon jól éreztem magam a BBQ alapkurzuson, köszönöm!”
„Hatalmas élmény volt a kurzus. Eddig is érdekelt a téma, de még jobban "megfertőződtem".”
„Nagyon informatív és gyakorlatias kurzuson vettem részt, mindenkinek ajánlom, aki érdeklődik a BBQ alapjai iránt.”
„Rendkívül tapasztalt és segítőkészek! A BBQ kurzus felejthetetlen élmény volt.”
„Eszméletlenül jó volt a BBQ kurzus amit Máriusz tartott!”
„Kitűnő szakmai felkészültség, részletes interaktív oktatás, 5*+++ csak ajánlani tudom”
BBQ-ALAPKURZUS beszámoló
A BBQ-alapkurzus menete, részletes blogposztban bemutatva: itt olvasható.
INTENZÍV ÉS INTERAKTÍV TEMATIKA
A kurzus vezető instruktora Adorjányi Máriusz/ Nyárspolgár BBQ, aki a sütési műveletek többségét végrehajtja, de végig a hallgatók bevonásával, teljes rálátást nyújtva a technikákra.
A kurzus mindvégig interaktív jellegű, folyamatos kérdésfeltevésre, párbeszédre lehetőséget adva. Célunk, hogy mindenki úgy menjen haza, hogy lehetőleg minden előzetes kérdésére választ kapjon!
A kurzus fő elméleti pillérjei:
- A barbecue-sütések felépítése
- A fűszerezés alapjai
- A bark jelentősége, az optimális bark felépítése
- A csomagolás jelentősége, technikái
- A pihentetés alapjai
- Barbecue a vendéglátásban
- Barbecue-fogások felépítése, alapanyag-beszerzés
- Sütőhasználat: begyújtás, hőmenedzsment, tisztítás, karbantartás
- Sütési technikák