
A BBQ PIT BOX® szekrényszmókerek professzionális barbecue sütők. Vendéglátásba és privát felhasználáshoz egyaránt ajánljuk.
Magas minőségű, komoly anyagtartalmú, duplafalú, vastag szigeteléssel ellátott, szaküzemben gyártott készülékek.
Faszéntüzeléses konstrukciók, amelyekben füstölőfák használatára is van lehetőség.
Jelenleg csak egyedi megrendelésre készülnek, igény szerinti színekben és felszereltséggel!
Sütések BBQ Pit Box®-on
Sütések a BBQ Pit Box® különféle modelljein: alsó égésterű és oldalsó égésterű faszenes szmókereink, valamint az ellenáramú fatüzeléses szmókerünk bemutatása, használata.
A BBQ Pit Box® működése
A BBQ Pit Box® szekrényszmókerek bemutatása kisfilmünkben:
- Anyagtartalom és méretek
- A szmóker működési mechanizmusa
- Füstölőfák használata
- Hőmérsékletek
- A sütő beavatása
- Az első sütés










Szmókergaléria
A BBQ Pit Box-nál a leendő tulajdonosra bízzuk a színösszeállítást, így minden egyes szekrényszmóker teljesen egyedi hatást kelt. Egy viszont közös az összes sütőnkben: a magas fokú precizitás, stabilitás, és a kompromisszumok nélküli anyagtartalom!






Gyártási háttér
Minden egyes sütőnk egyedi darabként készül, szaküzemben, kvalifikált hazai fémipari szakmunkások keze által, ipari háttérrel és technológiával.
Plazmavágóval vágott anyagok
Fogyó elektródás és AVI kézi hegesztések
Hidraulikus élhajlító géppel hajlított falak
Sok munkaórás kidolgozási folyamat
6-8 hetes gyártási átfutási idő



Általános specifikáció
Felültöltős, faszéntüzeléses sütő, amely a 70-200°C tartományban precízen szabályozható.
Tűztér és sütőtér: LV4-es lemez, S 235 anyagminőség
Égéstér: LV10-es lemez, S 235 anyagminőség
Zártszelvény keretek és merevítők
- Burkolatok: LV1-es, színterezett, porszórt, igény szerinti színben
Tűztérajtók + Füstcsonk: Hőálló matt fekete festék
Szálcsiszolt, alumínium élvédők








Termékrészletek
Expandált vasrácsból készült, zárt szelvény keretekbe foglalt grillrácsok
Opcionális elem: Saválló acél grillrácsok, rudazatból hegesztve
Tömörgumis kerekek, fix és körforgó fékes, többféle méretben
12cm átmérőjű, hosszútüskés, klasszikus analóg BBQ-hőmérő
Digitálishőmérő-tartó
Digitálishőmérő drótjainak bevezető nyílás
Sörnyitó!












BBQ Pit Box® szekrény-szmókerben sült ételek
A szekrényszmókereket rendkívül stabilan lehet használni a 70-200°C közötti sütőtér-hőtartományban.
Melegfüstölésre, barbecue-ra és grillezésre egyaránt alkalmas.








Vásárlói galéria és vélemények
„Megdöbbentő, hogy elsőre ilyen jót sikerült alkotni. Abszolút elégedett vagyok! Nem is reméltem, hogy ennyire jó ízt tudunk elsőre produkálni. De hát nem hiába, a legjobbtól kaptam segítséget!”
— Zoltán (Szigetszentmiklós)
„A mi BBQ fanatizmusunk egy ProQ töltényszmókerrel kezdődött, de amikor megtudtuk, hogy létezik a BBQ Pit Box szekrényszmóker is, na ott eldőlt a sorsunk!”
— András (Gyula, Red Pit BBQ)
„És nagyon takarékos a faszénnel. NAGYON.”
— Pál (Budakeszi)
„Nem tudtam, hogy létezik olyan fantasztikusan szaftos és puha marhaszegy, mint amilyet a Pit Boxban sütöttem, elsőre, magyar tarkából!”
— László (Eger, ZúzmÓ Urban BBQ)