Ahogy a lassú tűzön-füstön sütés, vagyis a barbecue-zás hagyományai valamilyen formában szinte az egész világon fellelhetők, úgy az egyetemes főzőtudomány is egy az egész bolygón átívelő, sok-sok összefüggésből felépülő, közös, harmonikus rendszer. A Bűvös Szakács ezen összefüggéseknek az egyik legnagyobb tudója, fantasztikus ismeretanyaggal, könnyed eleganciával vezeti be a fogékony olvasót a konyhauniverzumba. A Bűvös Szakács első kötete örökbecsű, szórakozató konyha- és kultúrtörténet. Oldalai még ropogósan frissek, de ez a könyv máris nagybetűs klasszikus. Válogatás a legendás cikksorozatból, amely 2003–2011 között jelent meg a Magyar Nemzet hétvégi magazinjában – átdolgozva és sok recepttel bővítve. A szabadtűzön sütők, grillezők és barbecue-sok számára is sok-sok ihletet adhat. Kihagyhatatlan olvasmány! - 347 oldal
- Puha borítóval
- Tartalmas esszék sorozata, rengeteg recepttel (képeket nem tartalmaz)
- Szerző: Bittera Dóra, Molnár B. Tamás
|