Sutodemonstracios nap su cc 88to cc 8bdemonstracio 1920x1920 jav

Sütődemonstrációs Nap

30.000 Ft

Sütőbemutató nap, tanácsadással egybekötve.

A BBQ Expedition teljes sütőkínálatának részletes bemutatása, személyes tanácsadással. A négyórás rendezvény során testközelből megismerhetőek a BBQ Expedition aktuális sütőkínálatának modelljei, begyújtva, működés közben. Intenzitásában, tartalmában megfelel egy félnapos BBQ-alapkurzusnak, azzal, hogy itt a fókusz kifejezetten a sütőhasználatra, és az egyes sütők előnyeire irányul.

A bemutatott sütőtípusok: töltényszmóker, szekrényszmóker, kamadó, tandori-kemence, faszenes grillek, fatüzeléses ofszet, pelletszmóker.

A Belépőjegyet borítékban küldjük ki, így az ajándékba is adható.

FIGYELEM: a belépőjegy voucher-ként is működik, kedvezmény-szelvényeket is tartalmaz, amelyek beválthatók termékvásárlás során.

  • A-szelvény: 20.000 Ft értékben, a BBQ Expedition sütőkínálatából bármelyik készülék megvásárlására.
  • B-szelvény: 10.000 Ft értékben, a BBQ Expeditionsütőkön kívüli eszközkínálatából történő vásárlásra, 20.000 Ft vásárlási összérték felett.

Elérhető időpontok (2024):

  • május 12. vasárnap 

Amennyiben jegyet vásárol, kérjük, a Megjegyzés rovatban írja meg, melyik időponton szeretne majd részt venni.

  • Helyszín: BBQ Expedition, Solymár
  • Időtartam, az adott nap során: 10:30-14:30

A Sütődemonstrációs Napokat kis létszámú jelentkezés esetén is biztosan megtartjuk. A maximális résztvevői létszám 10 fő.

Készletünk folyamatosan frissül, a hiányzó elemek várhatóan 2 héten belül újra kaphatóak lesznek.

Amennyiben valaki a kiválasztott időponton nem tud megjelenni, későbbi időpontra is regisztrálhat, a belépőjegy vásárlásától számított 6 hónapon belül. A 6 hónap letelte után a jeggyel már nem lehetséges Sütődemonstrációs Napra regisztrálni, viszont a szelvények további 30 napig még beválthatók.

A voucher szelvényei mindig az aktuális készlet termékeire válthatók be. A Belépőjegyhez tartozó voucher-ről egy szelvény váltható be, vagy az A-szelvény, vagy pedig a B-szelvény.