Suncity bbq balu rub suncity bbq balu rub 1920x1920 balu rub 20(1)

SunCity BBQ Balu Rub

1.990 Ft-tól

A SunCity BBQ Szeged csapata az európai verseny-BBQ egyik élgárdája, sokszoros Grand Champion alakulat. Kevésbé ismert tény róluk, hogy komoly fűszergyártói tapasztalattal és háttérrel rendelkeznek. Első fűszersorozatuk lakossági és vendéglátós BBQ-sütőembereknek egyaránt ajánlott.

A Balu Rub névadója Kondákor Bálint, alias Balu, a Team Nyárspolgár BBQ oszlopos tagja. Ez a fűszerkeverék kifejezetten az ő részére került megkomponálásra, szegysütéseihez. A Balu Rub egy elsősorban marhahúshoz kifejlesztett prémium fűszerkeverék! Emellett szárnyasok sütéséhez is sokoldalúan alkalmazható. A SunCity termékvonalból az egyetlen, amely kis mennyiségben ízfokozót is tartalmaz, az amerikai verseny-BBQ rubok mintájára.

Kifejezetten alacsony hőfokon történő sütéshez (100-130°C) került kifejlesztésre. Magas hőfokon történő sütéshez, direkt grillezéshez cukortartalma miatt nem javallott.

A 280 és 580 grammos a szóródobozos verzió, a 250 és 1000 grammos kiszerelés tasakos.

Készletünk folyamatosan frissül, a hiányzó elemek várhatóan 2 héten belül újra kaphatóak lesznek.

Nettó tömeg:

250 / 280 / 580/ 1000 g

Származási hely:

Magyarország


Összetevők:

tengeri só, barnacukor (Demerara, Turbinado), roppantott feketebors, fokhagyma granulátum, ízfokozó (E621) chili paprika, fűszerek
(A termék nyomokban mustármagot tartalmazhat.)

Enyhén csípős összhatású.