Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kamado4u NEO CLASSIC Mini fekete asztali kivitel
99.900 Ft
Menny.:db

Kamado4u NEO CLASSIC Mini fekete asztali kivitel

99.900 Ft
Menny.:db

Kamado4u NEO Mini  alaptartozékai:

1db fém deflektor lap
2db medvekarom
1db Kamado4u védőhuzat
1db hamukaparó

Kerámia külső átmérő: 33 cm
Grillrács átmérő : 27cm
Összeszerelt méret :47,5(ma) x 51,5(sz) x 46(h)cm
Bruttó súly: 30 kg
Csomagolás: 1 karton: 52(ma) x 43,5(sz) x 38,5(h)cm

A jótállási információkért kattints ide!

Gyártó: Kamado4u
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A KAMADO4U NEO szériája emeli a tétet és itt természetesen nem állunk meg! Rengeteg alaptartozék érkezik a csomagban.

Az NEO Mini-t új kétszintes rácsrendszerrel láttuk el , ami tartalmazza deflektorlapot és az edénytartót. 
A pulled pork egy igazi sláger és a tépett húshoz jó szerszám kell. Az alapfelszereltség része egy fanyelű,  sörnyitóval ellátott acél medvekarom.
Az ajándék védőhuzat segít megvédeni a kamadónk fém és fa alkatrészeit az időjárás viszontagságaitól.
Szintén alaptartozék a rácskiemelő fogó és a faszénrendező-hamukaparó, ami nagy segítség a sütések alatt.

NEO szériánk legkisebb darabja, kiváló választás kempingezéshez, kiránduláshoz. A 27 cm-es grillrácson kényelmesen süthetünk kolbászokat, burgereket, húsokat akár 3-4 fő részére is. Az indirekt lappal bbq technikával is használhatjuk, amit alap tartozékként biztosítunk a grillhez, viszont rácsmérete miatt elsősorban grillezéshez javasoljuk.

Élethossz garancia a kerámia testre

A KAMADO4U kerámia grilljei hosszú évek óta bizonyítanak mind a lakossági, mind a gasztronómiai felhasználók körében és a bbq és grill versenyzők standjain is feltűnnek. A kamadók prémium minőségűek a kerámia anyaga tartós és strapabíró.
A KAMADO4U kerámia grill egy életre szól,
így lakossági felhasználóknak a kerámia testre élethossz garanciát biztosítunk.
A jótállási információkért kattints ide!

Kapacitás

Az elkészíthető ételek mennyisége nem csak a rácsmérettől függ. Egy átgondolt sütési tervvel változatos menük állíthatóak össze egy nagyobb társaság részére is. Erről természetesen készítettünk egy átfogó videót melyben megmutatjuk hogyan készíthetünk 20 főre egyetlen KAMADO4U kerámia grillben egy egész BBQ & Grill lakomát. 

 

A KAMADO4U a grillezés svájci bicskája

Kerámia grilljeink a kiváló minőségű kerámiának köszönhetően rendkvül takarékosak és hőtartásuknak köszönhetően 120 és 450 Celsius fok között stabilan tartják a hőt. Ebből kifolyólag sokféle stílusban készíthetünk benne ételt. Grillezhetünk, barbacuezhatunk, készíthetünk pörkölteket és egytálételeket , de a pizza és a kenyér is szépen megsül benne.

Akkor most mennyit is fogyaszt egy kamadó?

Természetesen ez nagyon sok tényezőtől függ, de egy Mini méretű kamadó 20-25 Celsius fokos időjárás mellett egy töltet faszénnel 3-4 órát is üzemel, 130 Celsius fokos dóm hőmérsékletet produkálva. Ez természetesen csak megfelelő minőségű faszén használata esetén működik. 

Itt van néhány tipp a használathoz:
 

Alapok:

- Ezt a grillt kültéri használatra tervezték ezért ne használjuk beltéren.

- A kerámia test is képes átforrósodni így ne hagyjuk a gyermekeket és háziállatokat a közelébe menni.

- Fontos: Amikor a fedelet/kupolát felnyitja, ügyeljen arra, hogy a fedelet csak kissé emelje fel, így a levegő lassan és biztonságosan juthat be, ezzel megakadályozva a fellángolást, ami sérülést okozhat.

- Helyezzük a kamadót biztonságos helyre, ahol nincs körülötte 2 méteres körzetben gyúlékony anyagok vagy tárgyak.

Begyújtás:

- Nyissa ki teljesen az alsó és felső szellőzőket és nyissa fel a kupolát.

- Emelje ki a grillrácsot és a deflektorkövet is, ha benne van.

- Szórjon faszenet a tűztérben található faszéntartó rácsra kb.10cm magasságig. Alakítson ki egy kis mélyedést a faszénhalom közepén és helyezzen bele begyújtókockát, gyújtsa meg és tegyen a tetejére pár normál méretű faszenet.

- Ha kialakult a megfelelően izzó faszén akkor helyezzen vissza minden használni kívánt kiegészítőt és csukja le a kupolát.

- A sütés megkezdése előtt hagyja nyitva a szellőzőket és a célhőmérséklet elérése előtt 20-40 fokkal kezdje el zárni a szellőzőket attól függően, hogy milyen hőtartományban akar sütni.

- SOHA ne használjon benzint, lakkbenzint, begyújtó folyadékot mert robbanás veszélyes, illetve nem kívánt kemikáliák juthatnak az ételbe, melyek az egészségre ártalmasak lehetnek.

Tárolás:

- Ha nem használja a kamadót minden esetben várja meg, hogy kihűljön és feltétlenül takarja le takaróponyvával.

- Használat és tároláskor is legyen mindig lefékezve a kamadó kereke.

Tisztítás:

- A kamadó öntisztító. Melegítse fel 260°C-ra 30 percig és elégeti az összes ételmaradékot és egyéb szennyeződést. Ezután egy grillkefével könnyedén megtisztíthatja a rácsokat.

- A nikkelezett sütőrács NEM mosható mosogatógépben, használjon enyhe mosószeres meleg vizet. 

Youtube videók