




Termék- tulajdonságok
Robosztus és mégis könnyű tárolók.
Ütésálló, különösen nagy sűrűségű EPP (expandált polopropilén) anyagtartalmú sorozat.
Belső méretezésük a GN-szabványok szerint került kialakításra.
A GN-tornyok és a Thermo-dobozok is egymásra pakolhatók. Az alapok és a fedelek kialakítása tökéletesen összehangolt, így szállításuk a legnagyobb biztonságban hajtható végre.
Könnyű és ergonomikus kialakítású csúszásmentes fogantyúk.
A tökéletesen hermetikus módon záródó fedél garantálja a szivárgásmentességet.
Az átlagos hőmérsékletveszteség +/- 1°C/ óra.
A Thermo-dobozok belseje és fedelük egyaránt fix műanyaggal bélelt, így takarításuk rendkívül könnyű.
Mosogatógépben akár 80°C-on is kimoshatók.


Melegen tartás a BBQ-sütések során
Privát sütések vagy profi vendéglátózás során gyorsan tapasztalhatjuk, hogy a barbecue sütések során az egyik legnagyobb kihívás az elkészült húsok melegen tartása.
A Kängabox® thermo-tárolókat a marhaszegy és pulled pork sütéseknél is előszeretettel vetjük be, mivel a nagyméretű húsok pihentetésének ideális módja válik lehetővé benne.
A zsírpapírban sütött húst még egy vastagabb törölközővel is bebugyoláljuk, így kerül a hűtőládába. Mivel az masszívan tartja a hőmérsékletet, a hús belső hőmérséklete nagyon lassan, órák alatt esik vissza, a hús regenerálódása így igazán kíméletesen történhet meg.