Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Plov Szeminárium - szeptember 15. vasárnap
70.000 Ft
Menny.:db

Plov Szeminárium - szeptember 15. vasárnap

Időpont
70.000 Ft
Menny.:db

A belépőjegyeket GLS-el küldjük ki ami levásárolható vouchert is tartalmaz. Sütő vásárlása esetén 20.000 Ft egyéb termék vásárlása esetén 10.000 Ft váltható be.(Minimális vásárlási érték 20.000 Ft).

A szeminárium célja, hogy betekintést adjon az üzbég konyha alapjaiba, és részletesen bemutassa, átadja a közép-ázsiai konyha emblematikus ételének, a plovnak az elkészítését. A piláfok mellett többféle leves és faszén felett sülő nyársak elkészítési módját is bemutatjuk.

FIGYELEM: a szeminárium demonstrációs jellegű, azaz a húsok előkészítését, sütését és a sütők kezelését az előadók végzik. Célunk, hogy széles technikai repertoárt mutassunk be, és stabil referenciasütéseket adjunk át a résztvevőknek.

Érdeklődés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Részletes tematikával, információkkal válaszolunk.

Várható szállítás: 2024. június 25.
Elérhetőség: Raktáron

Részletek

PLOV SZEMINÁRIUM/ ÉLETKÉPEK

Betekintés az üzbég konyha alapjaiba, a közép-ázsiai konyha emblematikus ételének, a plovnak az elkészítése, részletes bemutatása.

Mindez egy blogposztban is összefoglalva itt olvasható.

A PLOVFŐZÉS LÉPÉSEI

Őszi plov, bárányból, marhából, birssel. A plovkészítés fázisait letisztult formában mutatjuk be itt, hasonlóan a Plov Szemináriumhoz.

Szabadtéri ételkészítés, faszén felett és fatüzeléssel

A közép-ázsiai konyha emblematikus ételének, a plov elkészítésének alapjai. A plov, azaz üzbég piláf egy összetett, nagyon sok szépséget és mélységet hordozó ételkülönlegesség. Elkészítése türelmet, technikai ismereteket igényel.

  • Szamarkandi plov
  • Taskenti plov
  • Buharai zöld plov
  • Különféle nyárson sültek