Szerzői jogvédelem

Minden szövegre, képre, hanganyagra és egyéb tartalomra az oldalon (az „Anyagok”) a BBQ Expedition Kft. (2083 Solymár Terstyánszky Ödön u. 4043/1.hrsz.) és a Mac’s BBQ Ltd. szerzői joggal rendelkeznek. Ezen oldal Anyagainak bármilyen jogtalan használata súlyosan sérti a szerzői jogot, a védjegy és egyéb törvényeket, valamint a BBQ Expedition Kft. és a Mac’s BBQ Ltd. termékekre vonatkozó jogait. Erről az oldalról származó Anyagok nem másolhatók vagy terjeszthetők, nem tölthetők fel, nem küldhetők el, nem használhatók fel részleteiben és nem továbbíthatók semmilyen módon a BBQ Expedition Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül, kivéve, hogy letöltheti az Anyagokat egyetlen példányban egyetlen számítógépre, saját, nem kereskedelmi használatra vagy archiválási célra, feltéve, hogy nem törli vagy változtatja meg a védjegyeket vagy egyéb tartalmakat. Ezen oldal Anyagai csak törvényes célokra használhatók.

Ha nincs másképp megjelölve, ezen az oldalon minden Anyag azért érhető el, hogy információt szolgáltasson a BBQ Expedition Kft. által Magyarországon forgalmazott ProQ®és egyéb termékekről.

Az oldalon található anyagok tartalmazhatnak technikai pontatlanságokat vagy tipográfiai hibákat. Emellett a BBQ Expedition Kft. bármikor változtathatja, vagy fejlesztheti az oldalt. A BBQ Expedition Kft. tehát a weblapon található dokumentumok hiánytalanságáért és hibátlanságáért felelősséget nem vállal.