Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
TORO Namibia Premium (10 kg)
11.500 Ft
Menny.:db

TORO Namibia Premium (10 kg)

11.500 Ft
Menny.:db

Újdonság kínálatunkban: prémium minőségű faszén, Namíbiából. Az izzó faszén különleges, fűszeres illatokat áraszt. Szemcsenagyság: minimum 3-8 cm!

Grillezéshez, kisebb szmókerekhez ideális választás.

(A kínálatunkban szintén elérhető TORO Namibia Restaurant XL a Super Premium kategória, a még nagyobb faszéndarab-nagyság miatt.)

Namíbiát több mint 90%-ban sivatag borítja, de az Etosha Nemzeti Park által elfoglalt részen páratlanul gazdag növény- és állatvilággal rendelkezik. A NAMIBIA Restaurant XL faszén szavannai bokros fák keverékéből készül. Az egyik legdominánsabb fafajta e faszén előállításánál a mopánfa (Colophospermum mopane), amelyet kivételes keménység jellemez.

Az a tény, hogy szélsőséges körülmények között nőnek, mint az extrém szárazság, homokos talaj, erős szél, stb., már zsenge korukban is rendkívül megerősödnek, így a belőlük készült faszén roppant sűrű és erős szerkezetű. Ezért képes magas hőmérsékleten, hosszú ideig egyenletesen izzani. Finom és illatos ízt bocsájt ki, szinte füstmentesen.

Ez a faszén FSC (Forest Stewardship Council) tanúsítvánnyal rendelkezik! A föld erdőállományának folyamatos csökkenése egyre aggasztóbb méreteket ölt. Az FSC-címke és minősítési rendszer a faipari termékek vásárlóinak segítségével küzd egy felelősebb és fenntarthatóbb globális erdőgazdálkodásért.

A fák 100%-a, amelyből a faszenet előállítottak, felelős és fenntartható erdőgazdálkodásból származik.

Gyártó: Toro
Várható szállítás: 2024. július 23.
Elérhetőség: Raktáron