Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
TORO Namibia Restaurant XL (10 kg)
13.000 Ft
12.000 Ft
Kedvezmény: 8%
Az akció időtartama: - 2024. 06. 30.
Menny.:db

TORO Namibia Restaurant XL (10 kg)

13.000 Ft
12.000 Ft
Kedvezmény: 8%
Az akció időtartama: - 2024. 06. 30.
Menny.:db

Újdonság kínálatunkban: kifejezetten éttermi használatra javasolt (restaurant grade) faszén, Namíbiából. Szemcsenagyság: minimum 8 cm!

Profi grillséfeknek elsőrangú választás, emellett nagy teljesítményű faszenes szmókerekhez is ideális. Az izzó faszén különleges, fűszeres illatokat áraszt.

Namíbiát több mint 90%-ban sivatag borítja, de az Etosha Nemzeti Park által elfoglalt részen páratlanul gazdag növény- és állatvilággal rendelkezik. A NAMIBIA Restaurant XL faszén szavannai bokros fák keverékéből készül. Az egyik legdominánsabb fafajta e faszén előállításánál a mopánfa (Colophospermum mopane), amelyet kivételes keménység jellemez.

Az a tény, hogy szélsőséges körülmények között nőnek, mint az extrém szárazság, homokos talaj, erős szél, stb., már zsenge korukban is rendkívül megerősödnek, így a belőlük készült faszén roppant sűrű és erős szerkezetű. Ezért képes magas hőmérsékleten, hosszú ideig egyenletesen izzani. Finom és illatos ízt bocsájt ki, szinte füstmentesen.

Ez a faszén FSC (Forest Stewardship Council) tanúsítvánnyal rendelkezik! A föld erdőállományának folyamatos csökkenése egyre aggasztóbb méreteket ölt. Az FSC-címke és minősítési rendszer a faipari termékek vásárlóinak segítségével küzd egy felelősebb és fenntarthatóbb globális erdőgazdálkodásért.

A fák 100%-a, amelyből a faszenet előállítottak, felelős és fenntartható erdőgazdálkodásból származik.

Gyártó: Toro
Várható szállítás: 2024. május 28.
Elérhetőség: Raktáron