Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Szakácskabátba zárva
6.290 Ft
Menny.:db

Szakácskabátba zárva

6.290 Ft
Menny.:db

Hogyan lesz egy öntörvényű, rakoncátlan kisfiúból az ország egyik legfegyelmezettebb szakácsa? Miért válik néha a máskor kényelmes szakácskabát egyszeriben elviselhetetlenül szűkké, szinte fojtogatóvá? Vomberg Frigyes életútja tele van meglepetésekkel. Már az óvodai mászókán kijelentette, hogy szakács lesz, szakmai életének jelentős részét mégis az éttermi konyhákon kívül töltötte. Volt konyhafőnök, tanár, food stylist és tehetségkutató tévéműsorok sztárja, a hazai gasztronómia és az oktatás megújításának egyik élharcosa, ám nevét igazán akkor ismerte meg az ország, amikor edzőként részt vett a magyar Bocuse d'Or csapat munkájában. A kötetben megszólalnak azok a barátok, kollégák, pályatársak, akikkel Vomberg Frigyes ma is szoros kapcsolatot ápol, és szóba kerülnek mindazok, akik fontos szerepet töltöttek be az életében. És mivel egy séf regényes élete szorosan kötődik az ízekhez és az ételekhez, 25 emblematikus, ám mostanra „vombergesített” recept segítségével követhetjük végig a főszereplő életútját. A fogásokat maga a mester főzte és tálalta, a fotókat pedig a régi barát és harcostárs, Gálos Viktor készítette.

Várható szállítás: 2024. július 04.
Elérhetőség: Előrendelhető

Részletek

A kitűnő konyhafőnök legkedvesebb receptjei

Klasszikus, szívből jövő válogatás Vomberg Frigyes pályafutásának legfontosabb receptjeiből, és egy lebilincselő életút személyes történetei.

Vomberg Frigyes a Tűztérben!

Vomberg Frigyes (ön)kritikusan, a magyar konyha iránti megingathatatlan szeretettel, összefüggésekben gondolkodva értékel, vitat meg velünk egy sor kérdést, amelyben nemzeti ételeink helyét keressük a grill & BBQ világában.